Vergoeding

Ik sta ingeschreven in het BIG-register en Centraal kwaliteitsregister voor fysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie. Daarnaast ben ik aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) en de NFP (Nederlandse vereniging voor Fysiotherapie volgens de Psychosomatiek)

Als therapeut werk ik zonder contracten met de zorgverzekeraars, met uitzondering van DSW. Bent u niet bij DSW verzekerd, dan houdt dat het volgende in:

  • U betaalt uw rekening rechtstreeks aan de praktijk en dient daarna zelf uw rekening in bij de zorgverzekeraar voor terugbetaling (ook: restitutie).
  • Bent u voldoende aanvullend verzekerd voor fysiotherapie, dan zal uw verzekeraar volgens de polisvoorwaarden voor niet-gecontracteerde psychosomatische fysiotherapie (een deel van) het bedrag terugbetalen. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar kan dit variĆ«ren van 50-100%.
  • Heeft u alleen een basis-verzekering en geen aanvullende verzekering, dan kunt u de kosten niet bij uw verzekeraar declareren.
  • Afhankelijk van uw verzekeraar, kan een verwijzing via uw arts of specialist noodzakelijk zijn.
  • Meer informatie over vergoedingen kunt u vinden op de website zorgvergoeding.com.

Bent u bij DSW verzekerd, dan worden uw rekeningen rechtstreeks ingediend bij de verzekeraar.

Het is belangrijk om bij uw verzekeraar te controleren hoe u verzekerd bent om niet voor verrassingen komen te staan.

In het geval dat zorg onvoldoende vergoed wordt, kan het waardevol zijn te kijken of uw werkgever wellicht een bijdrage wil leveren, zeker wanneer dit helpt bij eventuele re-integratie of het verbeteren van uw werkkwaliteit.

Tarieven

Intake + 1e
behandeling
Psychosom.
fysiotherapie
Fysiotherapie
regulier
Telefonisch
consult
1 uur45 minuten30 minuten15 minuten
70,-47,-30,-15,-

Samen met u wordt bekeken welke behandeling het beste bij u past.