Huisregelement

Afspraken:
Graag bij uw afspraak een handdoek meenemen.
U kunt plaatsnemen in de wachtruimte en wordt opgehaald door de therapeut.
Vervolgafspraken kunt u met uw therapeut maken na de behandeling of door contact op te nemen.
Bij verandering of afzegging kunt u telefonisch contact opnemen op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op: 06 – 15401912 .
Bij geen gehoor graag het antwoordapparaat inspreken.

Afzeggingen:
Wanneer u minder dan 24 uur vantevoren uw afspraak afzegt, dan wordt deze behandeling deels bij u in rekening gebracht (25,-). Let wel: deze kosten zijn niet declarabel bij uw ziektekostenverzekeraar en worden dus niet vergoed.

Privacy:
Uw gegevens worden absoluut niet aan derden verstrekt, tenzij u daar uitdrukkelijk toestemming voor gegeven heeft. Dit wordt dus altijd vantevoren met u besproken.
Daarnaast heeft U ten alle tijden recht op inzage in uw eigen dossier.

Klachten:
Als u een klacht heeft, dan hoor ik dat natuurlijk graag. Het mooiste is als we in een persoonlijk gesprek tot een oplossing kunnen komen. Mochten we er samen niet uit komen dan is het goed om te weten dat Psychosomatiek Energiek is aangesloten bij de landelijke klachtenregeling via het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). Als u meer over de klachtenregeling wilt weten, bekijk dan ook deze informatie.

Waardevolle voorwerpen:
De praktijk is niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van uw eigendommen. Houdt er ook rekening mee dat de wachtruimte onderdeel is van de algemeen toegankelijke ruimte en dat uw spullen niet onder bewaking staan.

Niet Reanimeren Verklaring:
Er zijn mensen die niet gereanimeerd willen worden en dit in een verklaring hebben vastgelegd. Als u wilt dat hier in de praktijk ook rekening mee gehouden wordt, zult u dit zelf kenbaar moeten maken bij de therapeut.

Mocht u nog andere vragen hebben, neem dat gerust contact op.